Home

 

VAKO Handbal werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

VAKO Handbal ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Wehkamp, Bol. com, Zalando, Booking. com, Intertoys, Mediamarkt, Viking, Albelli en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt VAKO Handbal daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Klik op het logo hieronder voor de Sponsor klik pagina van VAKO Handbal:

Heren weten net niet te winnen 

Zondag 16 oktober moesten de heren tegen Unitas.
Vooraf wisten ze dat het een moeilijke wedstrijd zou worden omdat ze maar 1 wissel zouden hebben, maar helaas moest een van de spelers zondags ochtend als nog afzeggen waardoor de heren zonder wissel op pad gingen.


Lees hier verder

*****

Punten dames midweek stromen alweer binnen.

Op 5 oktober speelden de dames midweek hun eerste wedstrijd thuis tegen HVR'97. Iedereen was erop gebrand te winnen en de wedstrijd verliep eigenlijk probleemloos.

Lees hier verder


*****


D1 wint eerste wedstrijd

Hoi, ik ben Shannon en ik speel in het handbalteam D1. Zondag 9 Oktober had ik een wedstrijd in Emmen tegen E&O. Wij waren niet compleet want Kirsten was er niet, maar we hadden Anouk uit E1 die ons kwam versterken.

Lees hier verder

*****


Met wisselend spel houden de dames van VAKO de punten thuis


Op zondag 9 oktober stond onze tweede wedstrijd van dit seizoen op de planning. Een echte derby: VAKO – Actief Paterswolde.


Lees hier verder


*****


Dames 2 houden de punten in eigen huis

Het was weer tijd voor de eerste competitie wedstrijd van dames 2. De tegenstander was HVZ Vivendi uit Oosterhesselen. We hebben als doelstelling om dit jaar hoog te eindigen, en dan is het fijn als je de eerste wedstrijd kunt winnen.

Lees hier verder 

 Powered by webXpress