Hettys haarhoek

       
 
Sinds kort hebben de D-2 jeugdspelers ook een shirtsponsor en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Wij heten van harte welkom als nieuwe sponsor Hetty’s Haarhoek uit Vries.
Hetty’s Haarhoek is sinds 2006 gevestigd in een gezellige kappers – annex cadeaushop in de Boermarke 47. Dat Hetty veelzijdig is, zij heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak,  blijkt wel uit het volgende, zij knipt en kapt de klanten volgens de laatste trends en houdt zich bezig met vernieuwing van de mode. Door het bijhouden van vakliteratuur en de technische knipclub, weet zij zich duidelijk te onderscheiden in het kappersvak.
Ook kan men onder het genot van een kopje koffie rondkijken in de cadeaushop waar zij steigerhout een nieuw leven geeft in de vorm van meubels, lampen en bijvoorbeeld seizoensgebonden thema’s als kerstbomen. Naast haar veelzijdigheid als kapster is Hetty ook een echte onderneemster.
U krijgt bij Hetty’s Haarhoek na elke kappersbehandeling een stempel en bij een volle kaart, 10 stempels, krijgt u 25% korting te besteden aan leuke cadeau’s of aan een kapbehandeling.

Dus voor een leuke cadeautip of een vakkundige kapbehandeling, loopt u even binnen bij Hetty’s Haarhoek in Vries.

 
 
                      
Powered by webXpress