Autobedrijf Wekema

 
 
 
         
 Klik hier om naar de website van autobedrijf Wekema te gaan
 

Autobedrijf A. Wekema in Tynaarlo
 
 
Sinds 1990 is dit autobedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Vriezerbrug aan de Nijverheidsweg in Tynaarlo. Grondlegger van dit familiebedrijf is Albert Wekema en in de loop der jaren zijn de twee zonen toegetreden tot het bedrijf, kortom een echt familiebedrijf, en dat is ook te merken.  De service en klantgerichtheid staan  hoog in het vaandel en de medewerkers zijn altijd behulpzaam als er een technisch probleem is.
Het autobedrijf is universeel en vanaf 1991 aangesloten bij Bosch Car Service waar allen de opleidingen en technische ondersteuning krijgen die noodzakelijk zijn bij de snelle ontwikkelingen van alle merken auto’s.
Naast de werkplaats  vindt u ook een wasplaats en uiteraard de occasions .
 Daarnaast kunt u online afspraken maken (info@wekema.com) voor een beurt of APK.  Ook voor nieuwe auto’s of leaseauto’s kunt u terecht bij autobedrijf Wekema.
Autobedrijf Wekema is verder aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG die de aangesloten garagisten jaarlijks aan strenge selectie- en kwaliteitscriteria onderwerpt.
Voor u als consument is dat een waarborg die u te allen tijde steunt bij mogelijke calamiteiten.  
Heeft u weinig tijd en wilt u met spoed geholpen worden, dan maakt autobedrijf Wekema even tijd voor u vrij en onder het genot van een kopje koffie kunt u even genieten van één van de vele vakbladen die voor u klaar liggen.
Houdt u de website van Vako Handbal in de gaten voor leuke acties, speciaal voor leden van Vako handbal.
Onze huidige actie voor het jaar 2015 is het winnen van een heuse auto. Deze actie is een landelijke door Bosch georganiseerde actie waar alle, bij Bosch aangesloten garagebedrijven, kans hebben op een nieuwe auto.
Wij zien u graag terug bij autobedrijf A.Wekema op het bedrijventerrein VriezerbrugPowered by webXpress