HH Sport

 
 
 
 
 
 
HH-sport, De teamsportzaak in de regio
 
Sinds het seizoen 2014 – 2015 is HH-sport shirtsponsor van het 1ste damesteam van Vako Handbal. Wie is HH-sport in Smilde nu eigenlijk.
Een al jaren oud gezegde: goede wijn behoeft geen krans, is zeker van toepassing op  HH-sport. Al jaar en dag is eigenaar Henry Haveman bezig om zijn HH-sport in de regio verder uit te bouwen en dat lukt hem  bijzonder goed, zo leert de ervaring.

Al meer dan 15 jaar is HH-sport in Smilde gevestigd met een eigen drukkerij waar gezorgd wordt dat de sportkleding met de beste kwaliteit bedrukt wordt. HH-sport is van alle markten thuis, van in- en outdoor sporten, van  voetbal tot wielrennen en van zwemmen tot  hardlopen, alles onder één dak en heeft u speciale wensen, dan bent u bij HH-sport aan het juiste adres.
Daarnaast heeft HH-sport ruime openingstijden maar ook voor reparaties en materiaal wordt voor u verzorgt en zo nodig kan HH-sport voor u alle andere sportattributen voor u inkopen.   
HH-sport heeft verder een uitgebreide webshop en verzorgt voor u de verzending. Kortom: (sport)ervaring, een totaalassortiment en dat alles binnen een straal van 20 kilometer.

HH-sport kenmerkt zich als een professionele sportzaak en kledingleverancier en dankzij de deskundigheid van Henry en zijn medewerkers/sters heeft HH-sport een naam van faam. Kijkt u maar eens op zijn website, www.hhsport.nl  of nog beter, bezoek de winkel aan de Hoofdweg te Smilde en u staat verstelt van de vele mogelijkheden die HH-sport u kan bieden.
Powered by webXpress