HomeIets met, gezellig sinterklaas vieren met de damesteams!

Lief team,

Ook in Vries vieren we het feest van de goedheiligman, alleen op een andere manier dan wij zijn gewend, hier gaan alle pakjes in één grote pan.
De cadeau’s worden verdeeld tijdens het spelen van een spel met een dobbelsteen, met een beetje pech hebben er dan geen één.
Een ander kan met veel geschenken naar huis keren, wij moeten eerst nog de spelregels leren.


Klik hier om verder te lezen


*****

VAKO Dames 1 strijdend ten onder. 
  

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen de nummer 1 Exito op het programma. Een team dat VAKO nog niet eerder is tegengekomen. Daar waar de dames de vorige wedstrijden de opdracht hadden gekregen om te temporiseren was nu de opdracht om wel op tempo te spelen, maar met het koppie.


Lees hier verder

*****

Borger DS3 – VAKO DS2 


Dames 2 waande zich vandaag weer even in hun jeugdige jaren. De tijden dat je ’s ochtends vroeg al bij de sporthal stond om te vertrekken, hebben we toch al een poosje achter ons gelaten. Dat zijn we natuurlijk ook niet meer gewend als je normaliter om 4 uur moet spelen. Maar goed, wij moesten om 11 uur spelen in Borger, dus om 9.30 vertrokken wij met vol goede moed vanaf de Kamp.


Lees hier verder*****

Een nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming,
gaat voor de gehele Europese Unie gelden.


Met ingang van 25 mei 2018 gaat de nieuwe Privacywet gelden, die voor de gehele Europese Unie zal gelden. Deze nieuwe wetgeving - de Algemene Verordening Gegevensbescherming (A.V.G.) - gaat veel verder dan de huidige, Nederlandse wet op de bescherming van persoonsgegevens. Deze nieuwe wet AVG geeft mensen daarom meer rechten en organisaties meer plichten om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan en deze te beschrijven in een uitgebreid stappenplan. Dit stappenplan zal onder een speciaal daarvoor gemaakt content in zijn geheel te lezen zijn en een integraal onderdeel worden van het Huishoudelijk Reglement.


Lees hier verder*****

Vako Handbal werkt ook mee aan maatschappelijke stage.

Moet jij voor school ook een maatschappelijke stage lopen,
denk dan eens aan Vako Handbal.
Neem contact op met de Jeugd Promotie Commissie (jpc.vakohandbal@outlook.com),
dan kunnen we samen kijken bij welke activiteiten je kan helpen.

Groet,
Jeugd Promotie Commissie


Powered by webXpress