Meerdere Privacy punten
Privacy en veiligheid
Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt vragen of iets wilt weten.
Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Omdat je dat via de mail vraagt, moet je persoonlijke gegevens achterlaten anders kunnen wij niet reageren op je vraag of verzoek. Verder doen wij er helemaal niets mee en worden je gegevens na het beantwoorden van bijvoorbeeld je vraag, verwijderd.

Heel veilig
Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.  Wij geven dus jouw persoonlijke gegevens niet aan iemand.
Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via de mail of vraag een gesprek aan met de functionaris gegevensbescherming, (F.G.) die daarvoor speciaal door het bestuur is aangesteld.  

Persoonlijk
Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar hebben anderen niets mee te maken. Vako Handbal doet daarom haar uiterste best om jou persoonlijke gegevens zoveel mogelijk te beschermen tegen onbekenden.

Het contactformulier
Voor het stellen van je vraag via het contactformulier hebben wij enkele gegevens nodig zoals je naam en e-mailadres. Daarmee kunnen we je vraag of verzoek beantwoorden.

Nieuwsbrieven

Je kunt soms een nieuwsbrief ontvangen van de Jeugd- en Promotie Commissie ( J.P.C.) of de Technische Commissie. (T.C.)
Dat kan te maken hebben met bijvoorbeeld een vogelvoeractie, spellen dag of een activiteit waar nog leden voor worden gezocht. Alle mailadressen staan in een zogenoemde BCC-modus, met andere woorden niemand kan de geadresseerden zien, zodat uw privacy gewaarborgd blijft.   


Verbetering van onze service
Wij proberen regelmatig als bestuur bezig te zijn onze doelstellingen en dienstverlening te verbeteren. Daarom is het mogelijk dat we jouw gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een wervingsactie voor nieuwe leden van een commissie of te ondernemen actie of ander onderzoek. Daar kan je dus een email over ontvangen in BCC. Na de actie en de gestelde deadline zal het bewuste document in een aparte map worden opgeslagen op de server zodat niemand daar nog gebruik van kan maken.
Zo zal je e-mailadres na afloop van het onderzoek worden verwijderd uit de doelgroep die het document heeft ontvangen.


Partnerprogramma
Omdat wij met een partner samenwerken, Sponsorkliks, slaan zij gegevens van jullie op. Deze gegevens moeten zij behandelen met de grootst mogelijke voorzichtigheid en ook dat deze gegevens niet naar derden gaan of worden verdeeld om nog meer aan marketing te gaan doen. ( zie daarvoor het document van Sponsorkliks)

Social media
Als je social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kun je met je social media-account vragen stellen of leuke dingen delen met je team, familie of bekenden.
Stel je via social media een vraag aan ons en zien we die vraag voorbijkomen, dan bewaren we tijdelijk dat bericht en je gegevens zodat we op je bericht kunnen reageren via de mail.


Terug

Powered by webXpress