Rolfes

 
 
 
 
Klik hier om naar de website van dierenspeciaalzaak Rolfers te gaan 
 


Rolfes dierenspeciaalzaak Paterswolde

De dierenspeciaalzaak Rolfes in Paterswolde bestaat sinds 1985 en wordt gerund door de enthousiaste eigenaar René Rolfes. Het jonge en dynamische team van medewerkers / sters laten bij het geven van hun adviezen zich kenmerken door een hoge mate van servicegerichtheid en de Drentse gezellige gemoedelijkheid. De dierenspeciaalzaak staat natuurlijk niet alleen bekend om hun gezelligheid. Naast het erg brede assortiment, hebben zij een erg grote betrokkenheid, en een enorme schat aan ervaring. Van kleine huisdieren tot aan siervogels en van vissen tot aan pluimvee, zij helpen u graag verder met vragen of het geven van advies.
Het assortiment diervoeders is natuurlijk zoals René het graag wil, namelijk onuitputtelijk. Is een speciaal diervoeder niet op voorraad, hij zorgt ervoor dat het binnen enkele dagen persoonlijk door hem geleverd wordt zonder bijbetaling. Ook is Rolfes dierenspeciaalzaak met zijn prijzen erg scherp en heeft hij regelmatig voer of snackacties.  

In onze regio vindt u nergens ander dan een zo groot assortiment op het gebied van dierenvoeders, pet snacks, en andere dierenbenodigdheden. Ook voor de hengelsport kunt u bij Rolfes terecht. René is zelf een fervent sportvisser en gaat regelmatig met een vissersboot de Noordzee op om te gaan zeevissen.  Daarnaast organiseert hijzelf ook enkele zeetochten om met visbroeders op de Noordzee te gaan vissen. In zijn winkel vindt u daarom ook een enorm hoeveelheid aan hengels, van 1 meter tot aan ongeveer 12 meter en allerhande visvoer voor alle soorten vis.       
Als extra service heeft René Rolfes als enige een gratis bezorgdienst voor bestellingen boven € 25,00. Omdat dierenspeciaalzaak Rolfes ook sponsor is van Vako Handbal kunt u gerust eens een kijkje in zijn winkel nemen en u staat verbaasd wat hij u allemaal te bieden heeft. Wij waarderen zijn inzet in elk geval als sponsor en hopen dat u regelmatig even bij hem een product gaat kopen.
Powered by webXpress