Sportcafé de Kamp

 
 
 
 
 
 
Welkom bij sportcafé de Kamp in Vries
 
Het woord sportcafé is misschien misleidend omdat op het woord café mogelijk de nadruk gelegd kan worden. Niets is echter minder waar. De uitbaters van het sportcafé, Ubel en Alida Tolner zijn al jaar en dag sponsor van het 1ste herenteam van Vako Handbal. De autochtone Vriezenaar e.o. weet zich vast nog wel te herinneren dat Ubel lang geleden het bekende café-restaurant Quatre Bras in Vries bestierde wat een ware pleisterplaats was voor de Drentse fiets 4-daagse en andere fietsevenementen.
Met het sportcafé zijn Ubel en Alida een andere weg ingeslagen. Kleinschaliger, meer gericht op een speciale tak: sport- en sportevenementen. Het sportcafé is altijd geopend tijdens sportactiviteiten en in de weekenden, ook voor de 3de helft kunt u terecht in het sportcafé.
Wilt u een verjaardag, jubileum of feestje vieren, kom dan gerust bij het sportcafé. Vanaf 20 personen kunt u het sportcafé huren met ondersteuning van Ubel en Alida. Zij verzorgen graag uw koffietafel, bittergarnituur, drankjes, feesttaarten en alles wat het tot een feest kan maken.
U kunt ook gewoon voor de gezelligheid wat komen drinken. Wilt u aan een klaverjasdrive meedoen of zelf organiseren, darten of een biljartje leggen, u kunt het allemaal in het sportcafé.
Als Oranje moet voetballen kunt u, op een groot scherm de wedstrijd live volgen, samen met andere Oranjeliefhebbers een gezellige avond uit zijn onder het genot van een sportdrankje of ……. wat sterkers.
Voor een vergadering of presentatie kunt u ook terecht in één van de zalen die het sportcafé tot zijn beschikking heeft.   
In overleg met Ubel en Alida is er veel mogelijk in het sportcafé te Vries en zij verwelkomen u graag.
Powered by webXpress