Webxpress

 
WebXpress, DE host en webdesigner voor VAKO Handbal
 
Vako Handbal heeft voor WebXpress gekozen om het grote gebruikersgemak dat WebXpress ons biedt en ook voor de vele mogelijkheden en korte communicatielijnen.
Daarnaast zijn de medewerkers / sters bijzonder ervaren en kunnen zij a la minute inspringen op de behoefte van de opdrachtgever. Vako Handbal heeft tevens voor WebXpress gekozen omdat het voor onze vereniging de meest voor de hand liggende partner is voor nu en in de toekomst omdat WebXpress een innovatieve en jonge organisatie is die naast een heuse Academy ook nog betaalbaar is. Ook biedt WebXpress betaalbare software en een helpdesk met advies, maar ook diensten zoals  verbetering van de vindbaarheid en online adverteren.
WebXpress is een Content Management Systeem waarmee gebruikers zelfstandig of in samenwerking met een webdesigner een eigen website of webshop kunnen starten en uitbouwen.
Er is voor de slogan "maak het online!” gekozen omdat de WebXpress software online gebruikt kan worden (vanuit de cloud) en WebXpress haar klanten met zowel software als adviezen actief wil ondersteunen om online succesvol te zijn.
Door een coöperatieve samenwerking aan te gaan, zijn wij nu in staat om de vele bezoekers, dankzij WebXpress, een goede en duidelijke website te tonen, die redelijk uniek te noemen is. Vako handbal is nog steeds niet klaar met bouwen en dankzij de ondersteuning van WebXpress komen wij telkens een stap verder tot een professionele website. Kijk voor meer informatie op http://www.webxpress.nl
WebXpress heeft VAKO handbal leren kennen als een sportclub met serieuze ambities. Door de sponsoring wil WebXpress VAKO handbal ondersteunen met het behalen van hun sportief succes.
Vako handbal is bijzonder tevreden over de samenwerking met WebXpress en ziet de toekomst samen met veel vertrouwen tegemoet.


Powered by webXpress