The read shop

 
 
 
      

 
Klik hier om naar de web pagina van The Read shop te gaan 
 
               
  


In het centrum van het prachtige Esdorp Eelde, met ruime parkeergelegenheid naast en voor de deur is The Readshop gevestigd. Een ruime collectie aan boeken, dag- en weekbladen en ook een enorm aanbod aan wens- en overige kaarten worden overzichtelijk gepresenteerd aan de consument. Het managers echtpaar Erik en Bea Buikema en hun ervaren medewerkers helpen u graag in uw keuze. Daarnaast kunnen ze op verzoek voor u boeken binnen 24 uur bestellen en leveren zij kosteloos vanaf € 20,00 uw bestelling thuis.

Voor kantoorartikelen in de breedste zin van het woord, van inktcartridge tot Excellent papier en van agenda tot showmappen, een bijzonder ruim assortiment aan artikelen waar u niet snel mis zult pakken.
Daarnaast heeft The Readshop Eelde een postagentschap dat door de medewerkers met veel enthousiasme wordt gerund.  Er is, zoals het hoort, altijd wel even een praatje of een kwinkslag, maar nog belangrijker is dat de service op een hoog niveau staat.
Tevens zijn Erik en Bea geautoriseerde ING-adviseurs en kan je bij The Readshop uitgebreide informatie krijgen over het openen van een rekening of over andere diensten die de ING u als consument kan aanbieden.

Naast het runnen van The Readshopvestiging in Eelde zijn zij door hun kinderen sterk verbonden met sporten op hoog niveau. Hun zoon beoefent op nationaal niveau de verdedigingssport Teakwondo en is inmiddels al 2 keer Nederlands kampioen geweest en hun dochter heeft als amazone ook haar sporen al verdiend in de hippische sport.  
U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in hun winkel en u zult versteld staan van het ruime aanbod. Ook voor leuke cadeaus voor verjaardagen of verlotingen bent u bij The Readshop aan het juiste adres.
Erik en Bea en hun medewerkers heten u van harte welkom.


 
 
Powered by webXpress